Bilspel - jeep wrangler obegränsad rubicon polisfordon Bruder

Bilspel - jeep wrangler obegränsad rubicon polisfordon Bruder
703,83 kr
Upplev spännande äventyr med polisens Jeep Wrangler Unlimited Rubicon från Bruder, bilspelet du bara måste ha! Spel och leksaker
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - jeep wrangler obegränsad rubicon polisfordon Bruder

Upptäck polislivets spänning med polisfordonet Jeep Wrangler Unlimited Rubicon från det kända märket Bruder. Detta bilspel kommer att glädja barn med en passion för brottsbekämpning och spännande äventyr.

Jeep Wrangler Unlimited Rubicon är ett kraftfullt och realistiskt polisfordon, utformat för de tuffaste uppdragen. Med sina autentiska detaljer, som sirener och blinkande lampor, kommer barnen att kunna föreställa sig spännande ingripandescenarier.

Polismannen Bruder ingår också i detta boxset, redo att utreda och patrullera stadens gator. Hans uniform och realistiska tillbehör ger det här fängslande bilspelet en touch av inlevelse.

Detta bilspel från Bruder är tillverkat av högkvalitativa material och är stabilt och hållbart, vilket garanterar oändliga timmar av lek. Barnen kan låta fantasin flöda och utveckla sin kreativitet genom att hitta på spännande historier med denna polisbil och dess polisman.

Detta bilspel är inte bara roligt, det uppmuntrar också barnen att utveckla sin finmotorik och koordination mellan hand och öga. De kommer att kunna hantera fordonet och polismannen med precision och samtidigt ha roligt.

Ge dina barn en kvalitetsleksak som stimulerar deras fantasi och ger dem timmar av skoj med Jeep Wrangler Unlimited Rubicon polisbil och polisman Bruder. Denna produkt är perfekt för leksaks- och spelentusiaster och är ett måste för unga polisfans. Lägg till den i din samling nu och låt äventyren börja!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 025267
Färg vit/svart
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1