Bilspel - ram 2500 power wagon life guard inkl tillbehör Bruder

Bilspel - ram 2500 power wagon life guard inkl tillbehör Bruder
887,47 kr
Ge dina barn den ultimata lekupplevelsen med den robusta RAM 2500 Power Wagon från Bruder - det bästa tillbehöret för fans av bilspel!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - ram 2500 power wagon life guard inkl tillbehör Bruder

Barn älskar att leka med bilar, och med RAM 2500 Power Wagon livvakt inkl. tillbehör från Bruder kan de låta fantasin flöda och ha roligt i timmar. Denna leksak är idealisk för sport- och terrängfordonsentusiaster och erbjuder en realistisk och underhållande lekupplevelse.

RAM 2500 Power Wagon är en trogen kopia av det berömda amerikanska märkets fordon. Med sin robusta design och autentiska detaljer erbjuder den en realistisk och spännande lekupplevelse. Barnen kan föreställa sig hur de kör över svår terräng och tar sig an spännande utmaningar.

Förutom fordonet levereras denna leksak med tillbehör som en räddningsramp, en blinkande fyr och en livräddningsfigur. Dessa element ger spelet en extra dimension och gör det möjligt för barn att skapa spännande räddningsscenarier. De kan också utveckla sin kreativitet genom att använda dessa tillbehör i rollspel påautres.

Denna leksak är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och slitstark, vilket garanterar långvarig hållbarhet. Den uppfyller också de strängaste säkerhetsstandarderna, vilket ger föräldrar sinnesroesprit när de låter sina barn leka med den.

Leksaken är perfekt för barn från 4 år och passar för lek både inomhus och utomhus. Den är perfekt för ensamlek eller lek med vänner. Barn kan ha roligt när de kör RAM 2500 Power Wagon och skapar spännande äventyr.

Kort sagt är Car Games - RAM 2500 Power Wagon livvakt inkl. tillbehör Bruder ett perfekt val för barn med passion för terrängfordon och rollspel. Med sin överlägsna kvalitet och spännande tillbehör kommer den att ge timmar av rolig och utmanande lek. Lägg till den i ditt barns leksakssamling idag och se deras fantasi komma till liv!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 025069
Färg juane/röd
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1