Bilspel - ram 2500 polisbil med polisman Bruder

Bilspel - ram 2500 polisbil med polisman Bruder
752,80 kr
Erbjud spännande tävlingar och äventyr med polisbilen RAM 2500 och dess polisman Bruder. För fans av bilspel!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - ram 2500 polisbil med polisman Bruder

Upptäck det perfekta bilspelet för alla små fans av racing och äventyr: RAM 2500 Polisbil med polis Bruder! Denna leksak är designad av det världsberömda varumärket Bruder och är perfekt för att utveckla ditt barns fantasi och kreativitet samtidigt som den ger timmar av underhållning.

RAM 2500 Polisbil har alla funktioner som ett riktigt polisfordon, med sirener, blinkande lampor och till och med en polis Bruder i uniform. Ditt barn kommer att kunna kliva in i en riktig polismans skor och lösa spännande uppdrag.

Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och detaljerad, vilket ger en realistisk lekupplevelse. Lastbilens dörrar och motorhuv går att öppna så att ditt barn kan upptäcka interiören och simulera ingripanden på fältet. Dessutom ger gummihjulen bra grepp för en smidig och behaglig åktur.

RAM 2500 Polisbil med polis Bruder ingår i kollektionen Spel och leksaker från Bruder, ett varumärke känt för sina kvalitetsprodukter och sin omsorg om detaljerna. Ditt barn kommer att kunna utöka sin samling av Bruder fordon och skapa ännu mer detaljerade och spännande lekscenarier.

Detta bilspel är lämpligt för barn från 4 år och uppåt och är ett utmärkt sätt att stimulera deras fantasi och kreativitet samtidigt som det ger en rolig och lärorik spelupplevelse. Ge ditt barn RAM 2500 Polisbil med polis Bruder för en oförglömlig lekstund!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 025052
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1