Bilspel - ram 2500 power wagon, scrambler ducati desert sled och bilspel Bruder

Bilspel - ram 2500 power wagon, scrambler ducati desert sled och bilspel Bruder
930,32 kr
Upptäck det kompletta spelpaketet Bruder med den kraftfulla RAM 2500 Power Wagon och Scrambler-motorcykeln Ducati Desert Sled.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - ram 2500 power wagon, scrambler ducati desert sled och bilspel Bruder

Upptäck spänningen i att köra bil med bilspelen Bruder! Detta otroliga paket innehåller tre spännande fordon: RAM 2500 Power Wagon, Scrambler Ducati Desert Sled och Car Games Bruder. Med dessa högkvalitativa leksaker kommer dina barn att kunna föreställa sig en mängd olika motoräventyr.

RAM 2500 Power Wagon är en trogen kopia av den berömda amerikanska pickupenup. Med sina terränghjul och robusta kaross är detta fordon redo att ta sig an alla typer av terräng. Dina barn kan roa sig med att köra detta fordon på sin egen bana eller i sitt sovrum.

Scrambler Ducati Desert Sled är en kraftfull och smidig racercykel. Med sina realistiska detaljer och funktionella fjädring ger den en realistisk och spännande lekupplevelse. Dina barn kommer att kunna tävla med sina vänner eller skapa sin egen motocrossbana.

Bilspelen Bruder är racingbilar i miniatyr ultra snabba. Med sin sportiga design och otroliga hastighet är dessa bilar perfekta för fartälskare. Dina barn kommer att kunna organisera spännande tävlingar med dessa realistiska och robusta leksaker.

Dessa billeksaker tillverkas av det kända varumärket Bruder och är byggda för att hålla länge. De är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att klara timmar av intensiv lek. Dessutom är de lätta att hantera för små händer och säkra för barn att leka med.

Oavsett om du spelar ensam eller med vänner erbjuder dessa bilspel Bruder timmar av underhållning för barn som älskar bilar och racing. Ge dina barn chansen att uppleva spännande äventyr med detta paket med bilspel Bruder. Beställ nu och låt dina barn upptäcka en värld av bilkörning!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 025021
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1