Bilspel med hästsläp Bruder RAM 2500 Power wagon

Bilspel med hästsläp Bruder RAM 2500 Power wagon
856,86 kr
Upplev äventyr med den kraftfulla hästtrailern Bruder RAM 2500 Power Wagon, måste-ha bilspelet från Bruder!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel med hästsläp Bruder RAM 2500 Power wagon

Upptäck det ultimata bilspelet med hästsläpet Bruder RAM 2500 Power Wagon! Denna produkt är designad av det välkända varumärket Bruder, som har specialiserat sig på kvalitetsleksaker för barn i många år. Små fans av bilar och hästar kommer att bli glada över att ha kul med detta högkvalitativa, realistiska spel.

Lastbilen RAM 2500 Power Wagon är en exakt kopia av den riktiga bilen, med massor av realistiska detaljer för en uppslukande spelupplevelse. Tack vare hästsläpet kan barnen transportera sina hästar på ett säkert sätt och ta dem vart de vill. Lastbilsdörrarna öppnas för att göra det enkelt att lasta på och av hästarna, och rampen kan sänkas så att de enkelt kan klättra ombord.

Setet med hästvagn och släp är tillverkat av högkvalitativa material och är robust och hållbart, vilket garanterar oändliga timmar av lek. Barnen kan låta fantasin flöda och skapa spännande äventyr med sina favorithästar. Dessutom uppmuntrar spelet till rollspel, kreativitet och utveckling av finmotoriken.

Oavsett om det är inomhus eller utomhus är det här spelet med häst och vagn perfekt för barn i alla åldrar. Det är också perfekt för gruppspel, så att barnen kan ha roligt tillsammans. Ge ditt barn ett kvalitetsspel som ger timmar av underhållning samtidigt som det stimulerar deras fantasi och utveckling.

Köp bilset med hästsläp Bruder RAM 2500 Power Wagon nu och låt ditt barn utforska den spännande världen av lekar och leksaker. Med sin överlägsna kvalitet och realistiska detaljer kommer detta spel säkert att bli en hit hos både unga och gamla. Missa inte detta tillfälle att glädja ditt barn med en högkvalitativ produkt från Bruder!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 025014
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1