Bilspel - volvo l260h Bruder

Bilspel - volvo l260h Bruder
936,45 kr
Upptäck det roliga med att köra bil med Volvo L260H-bilsetet från Bruder. Perfekt för fans av spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - volvo l260h Bruder

Bilspel är ett måste för alla bil- och leksaksfantaster. Och detta bilspel - Volvo L260H Bruder är inget undantag. Med det välkända varumärket Bruder är denna leksak både rolig och realistisk, och erbjuder en uppslukande lekupplevelse för barn.

Volvo L260H-bilsetet är tillverkat av högkvalitativa material och är byggt för att hålla länge. Realistiska detaljer som ljusa färger och autentisk grafik gör det till ett perfekt tillskott i leksakssamlingen.

Barn kommer att älska att leka med det här bilsetet, både inomhus och utomhus. De kommer att kunna föreställa sig bygg- och materialtransportscenarier med den funktionella skopan och tippskopan. Tack vare den robusta designen tål leksaken även de mest intensiva lekar.

Förutom att vara roligt är detta bilspel också pedagogiskt. Barn kan lära sig att koordinera sina rörelser och använda sin fantasi när de leker med den här leksaken. Dessutom kan de upptäcka egenskaperna och funktionerna hos en riktig Volvo L260H-lastbil.

Ge ditt barn möjlighet att utveckla sina färdigheter samtidigt som det har roligt med detta bilspel - Volvo L260H Bruder. Det är den perfekta presenten på födelsedagar, semestrar eller bara för att unna ditt barn något extra.

Lägg detta bilspel i din korg nu och ge ditt barn timmar av roligt och lärande med det pålitliga varumärket Bruder. Så vänta inte längre och låt ditt barn upptäcka den spännande världen av konstruktion och transport med detta exceptionella bilspel.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 024581
Färg gul
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1