Bil spel - larv bulldozer Bruder Cat

Bil spel - larv bulldozer Bruder Cat
1 077,24 kr
Upptäck den bandburna bulldozern Bruder Cat, den högkvalitativa terrängleksaken för spännande äventyr! Kategori: Spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel - larv bulldozer Bruder Cat

Letar du efter spännande äventyr med ett terrängfordon? Upptäck den bandburna bulldozern Bruder Cat, en leksak av högsta kvalitet som lovar timmar av oförglömlig lek!

Varumärket Bruder är känt för sina realistiska, solida leksaker, och denna bulldozer är inget undantag. Den är inspirerad av den berömda maskinen constructeur Caterpillar och har autentiska detaljer som kommer att glädja små fans av byggfordon.

Detta bilset är perfekt för barn som gillar att leva sig in i rollen som förare på en byggarbetsplats. Med sina rörliga band kan den färdas över alla typer av terräng, även den tuffaste. Så barnen kan föreställa sig hur de bygger vägar, broar eller byggnader, precis som riktiga proffs.

Den bandburna bulldozern Bruder Cat är också utrustad med ett planeringsblad som kan höjas och sänkas, för en ännu mer realistisk lekupplevelse. Små förare kan roa sig med att flytta högar av jord eller sand, precis som riktiga bulldozrar.

Denna leksak ingår i kategorin leksaker och spel, så den är lämplig för barn i alla åldrar. Oavsett om det är för småbarn som upptäcker sina första bygglekar, eller för äldre barn som redan har ett intresse för fordon, kommer denna bulldozer med larv att vara ett perfekt val.

Leksaken är tillverkad av kvalitetsmaterial och är utformad för att tåla de mest intensiva lekar. Föräldrar kan vara säkra på att produkten är tillräckligt robust för att deras barn ska kunna leka med fullständig sinnesro.

Förutom att vara en utmärkt leksak för ensamlek är Bruder Cat bulldozer med band också perfekt för grupplek medautres fordon från samma märke. Barnen kan skapa sin egen byggarbetsplats och föreställa sig alla möjliga spännande scenarier.

Så varsågod och ge ditt barn nöjet att köra en riktig bulldozer med leksaken Bruder Cat. De kommer att älska att kunna utforska ny terräng och skapa sina egna byggäventyr. En perfekt present till små fans av maskiner och bilspel!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 024529
Färg gul/svart
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1