Bilspel - potatisskördare Bruder Grimme SE 75-30

Bilspel - potatisskördare Bruder Grimme SE 75-30
734,44 kr
Upptäck bilspelet Bruder Grimme SE 75-30, en pedagogisk och rolig leksak för ditt barn i kategorin spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - potatisskördare Bruder Grimme SE 75-30

Letar du efter en rolig och lärorik leksak till ditt barn? Leta inte längre, för vi har precis vad du letar efter - Car Games Potato Harvester Bruder Grimme SE 75-30!

Denna leksak från Bruder är perfekt för små fans av bilspel och alla typer av fordon. Med detta set kan ditt barn ha kul och leka bonde med hjälp av potatisupptagaren Bruder Grimme SE 75-30. De kan också lära sig att känna igen olika typer av fordon och förstå hur de fungerar.

Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och slitstark för intensiv användning. Realistiska detaljer som gummihjul, funktionella blad och massor av rörliga delar gör leksaken ännu roligare att leka med och stimulerar ditt barns fantasi.

Denna leksak är inte bara rolig, den är också pedagogisk. Ditt barn kommer att kunna utveckla sin koordination, finmotorik och problemlösningsförmåga när de leker med potatisupptagaren Bruder Grimme SE 75-30. De kan också lära sig att arbeta som en del av ett team genom att leka med andra barnautres.

Oavsett om ditt barn gillar bilspel eller jordbruksleksaker kommer denna leksak från Bruder att vara ett perfekt tillskott till deras samling. Ge dem Bilspel - Potatisskördare Bruder Grimme SE 75-30 nu och se hur de har roligt i timmar!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 021306
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1