Bilspel med tillbehör Bruder MRT 2150

Bilspel med tillbehör Bruder MRT 2150
881,35 kr
Erbjud timmar av spännande spelande med Bruder MRT 2150, det oumbärliga bil- och tillbehörsspelet för alla som gillar spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel med tillbehör Bruder MRT 2150

Upplev spännande äventyr med bilspelet Bruder MRT 2150 och dess tillbehör! Detta set är designat av det kända varumärket Bruder, specialister på spel och leksaker, och kommer att kasta dig in i den spännande världen av terrängfordon.

MRT 2150 är inspirerad av verkligheten och är en trogen kopia med realistiska detaljer och roliga funktioner. Tack vare sin robusthet och byggkvalitet kommer den här leksaken att klara alla äventyr du kan tänkas utsätta den för.

Men det är inte allt! Spelet levereras också med tillbehör som gör att ditt barn kan fördjupa sig helt i sin fantasi. Med teleskopkranen och tippvagnen kan de transportera föremål och utföra räddningsuppdrag. Och för ännu mer realism öppnas hyttdörrarna och hjulen är funktionella.

Oavsett om det är inomhus eller utomhus, Bruder MRT 2150 bilspel lovar timmar av rolig och stimulerande lek för ditt barn. De kommer att kunna utveckla sin koordination och fingerfärdighet samtidigt som de har roligt.

Så vänta inte längre och unna ditt barn detta exceptionella bilspel. Med Bruder garanteras kvalitet och skoj!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 021290
Färg röd/svart
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1