Bilset med laddare och trävagn Bruder Massey Ferguson 7480

Bilset med laddare och trävagn Bruder Massey Ferguson 7480
703,83 kr
Upptäck bilspelet Bruder Massey Ferguson 7480 med laddare och trävagn för timmar av skoj! Perfekt för unga fans av spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilset med laddare och trävagn Bruder Massey Ferguson 7480

Upptäck hur kul det är att köra bil med bilspelet Bruder Massey Ferguson 7480! Detta spännande spel är perfekt för unga fans av bilar och leksaker. Med sin autentiska design och realistiska detaljer erbjuder det en realistisk och uppslukande spelupplevelse.

Bilen levereras med en laddare och en träsläpvagn som ger setet en touch av äventyr. Barn kan lasta och transportera föremål med laddaren och släpet, vilket stimulerar deras fantasi och uppmuntrar dem att skapa sina egna lekscenarier.

Varumärket Bruder är känt för sina högkvalitativa leksaker, och det här setet är inget undantag. Det är tillverkat av hållbara, slitstarka material och garanterar oändliga timmar av lek. Dessutom är det helt compatible medautres leksaker Bruder, så att barn kan skapa sin egen lekvärld medautres fordon och tillbehör.

Detta bilspel är perfekt för barn som älskar utomhusaktiviteter och har en passion för fordon. Genom att leka med bilspelet Bruder Massey Ferguson 7480 utvecklar barnen sin finmotorik, koordination och kreativitet.

Ge ditt barn en present som kommer att ge timmar av roligt och lärande med Bruder Massey Ferguson 7480 bilspel. Lägg till det nu till din samling av spel och leksaker och låt dina barn upptäcka det roliga med att köra och transportera med detta kvalitetsspel.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 020460
Färg röd/svart/brun
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1