Bilspel - prestanda för volvo fh16 Siku (x4)

Bilspel - prestanda för volvo fh16 Siku (x4)
73,33 kr
Sätt fart på ditt barns fantasi med Volvo FH16-bilsetet från Siku - ett måste för alla som gillar leksaker och spel!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - prestanda för volvo fh16 Siku (x4)

Välkommen till den spännande världen av bilspel med Volvo FH16 Performance Siku. Denna produkt från Siku är den perfekta följeslagaren för bil- och racingentusiaster.

Siku är ett välkänt varumärke inom leksaks- och spelvärlden, känt för sina kvalitetsprodukter och omsorgsfulla detaljer. Och Volvo FH16 Performance är inget undantag.

Det här bilspelet är en realistisk kopia av den berömda Volvo-lastbilen. Barnen kan roa sig med att köra den i alla typer av terräng tack vare de mjuka gummihjulen och den funktionella fjädringen. Tack vare sin autentiska design kommer denna Volvo FH16 att stå i centrum för uppmärksamheten i alla imaginära race.

Unga kommer också att uppskatta detaljerna i detta miniatyrfordon. Dörrarna öppnas för att ge en bättre bild av interiören, och motorhuven kan också öppnas för att avslöja motorn. Blivande mekaniker kommer att bli glada över att kunna utforska lastbilens olika delar.

Volvo FH16 Performance Siku är också utrustad med innovativa funktioner som gör den ännu mer realistisk. Strålkastarna och bakljusen lyser upp för en ännu mer uppslukande lekupplevelse. Och tack vare den trådlösa fjärrkontrollen kan barnen enkelt styra lastbilen på avstånd.

Det här bilspelet är inte bara roligt, det stimulerar också barnens fantasi och kreativitet. De kan skapa sina egna racingscenarier och utveckla sin hand-öga-koordination genom att manipulera lastbilen.

Volvo FH16 Performance Siku är tillverkad av högkvalitativa material och är en hållbar leksak som klarar de mest intensiva lekar. Den är också ett utmärkt tillskott till alla miniatyrbilsamlingar.

Oavsett om det är en födelsedagspresent eller bara för att det är kul att leka är Volvo FH16 Performance Siku ett perfekt val för unga bilentusiaster. Häng med i racet med detta spännande bilspel och låt fantasin flöda!

Mer information

Varumärke Siku
Tillverkarens SKU 015436
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 4