Bilspel med kulgrepp Siku Fendt

Bilspel med kulgrepp Siku Fendt
85,08 kr
Upptäck bilspelet Siku Fendt med sitt kulgrepp, den perfekta innovationen för fans av spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel med kulgrepp Siku Fendt

Siku Fendt ball-catching car set är en spännande innovation för unga fans av spel och leksaker. Det välkända varumärket Siku har skapat en unik produkt som kombinerar det roliga med att leka med miniatyrbilar med möjligheten att simulera jordbruksaktiviteter.

Detta spel är perfekt för barn som älskar äventyr och har en livlig fantasi. Med balgripen kan de lasta och lossa balarna på bilens släp, precis som riktiga bönder. De realistiska detaljerna i bilarna och klämman ger lekupplevelsen en touch av realism och äkthet.

Barn kan också utveckla sin koordination och fingerfärdighet genom att använda tången för att fånga bollarna. Dessutom kan de hitta på massor av olika historier och scenarier, vilket stimulerar deras kreativitet och fantasi.

Detta kulfångarbilset är tillverkat av högkvalitativa material och är tåligt och slitstarkt, vilket gör det till ett utmärkt val för aktiva och energiska barn. Dessutom är det lätt att hantera och transportera, så att barnen kan leka var de vill.

Oavsett om du leker ensam eller med vänner så lovar detta bilset med kulgrepp Siku Fendt timmar av rolig och fantasifull lek. Det är också ett bra sätt för barn att upptäcka jordbruksvärlden och utveckla ett intresse för den.

Ge ditt barn en rolig och lärorik lek med bilen med kulgrepp Siku Fendt. Med sin överlägsna kvalitet och innovativa design kommer den säkert att glädja unga fans av spel och leksaker. Missa inte detta tillfälle att stimulera ditt barns fantasi och kreativitet med denna exceptionella produkt från Siku. Beställ den nu!

Mer information

Varumärke Siku
Tillverkarens SKU 015399
Färg grön/svart/röd
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1