Bil spel Siku Claas Torion 1914

Bil spel Siku Claas Torion 1914
73,33 kr
Upptäck bilspelet Siku Claas Torion 1914, ett måste för alla fans av spel och leksaker. Unna dig det bästa med Siku!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Siku Claas Torion 1914

Bilspelet Siku Claas Torion 1914 är det perfekta valet för spel- och leksaksentusiaster! Tillverkad av det kända varumärket Siku, är denna produkt av exceptionell kvalitet och kommer att tilltala alla fans av fordon och simuleringsspel.

Bilspelet Siku Claas Torion 1914 är en trogen kopia av den berömda traktorn Claas Torion 1914. Med sina realistiska detaljer och storlek anpassad till barnhänder erbjuder detta spel en uppslukande och spännande spelupplevelse.

Tack vare funktionen med rörliga hjul kan barnen köra sin traktor i alla riktningar och till och med skapa sin egen racerbana. De robusta metalldelarna och gummidäcken ger styrka och hållbarhet för timmar av oändlig lek.

Bilspelet Siku Claas Torion 1914 är inte bara roligt, det kan också användas som ett pedagogiskt verktyg. Barn kan lära sig grunderna i mekanik och ingenjörskonst genom att montera och manipulera sin egen traktor. Detta kommer att stimulera deras kreativitet och deras esprit problemlösningsförmåga.

Detta spel är också ett utmärkt sätt att stimulera barnens fantasi. De kan hitta på historier och äventyr med sin traktor, oavsett om det är i sovrummet eller utomhus. Möjligheterna är oändliga!

Bilsetet Siku Claas Torion 1914 är en perfekt present till barn från 3 år och uppåt. Det kommer inte bara att ge timmar av underhållning, det kommer också att väcka deras intresse för fordon och mekanik.

Ge dina barn Siku Claas Torion 1914 bilspel från Siku. Med sin överlägsna kvalitet och realistiska design är detta en produkt som kommer att tilltala alla unga och gamla fans av spel och leksaker. Missa inte chansen att komplettera deras leksakssamling med detta måste-ha-spel!

Mer information

Varumärke Siku
Tillverkarens SKU 015245
Färg grön/svart/röd
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1