Bilspel - case ih quadtrac 600 Siku

Bilspel - case ih quadtrac 600 Siku
73,33 kr
Upptäck den ultimata körglädjen med quadtrac 600 Siku - det perfekta valet för bilentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - case ih quadtrac 600 Siku

Gör dig redo för en extraordinär körupplevelse med Case IH Quadtrac 600 från Siku. Denna leksak kommer att glädja både unga och gamla entusiaster av terrängfordon.

Case IH Quadtrac 600 är ett verkligt mästerverk inom jordbruksteknik, exakt återgiven av det tyska varumärket Siku. Denna modell i skala 1:32 är utrustad med alla de egenskaper som Case IH är kända för. Band, gummidäck och en detaljerad hytt gör den till en realistisk leksak av hög kvalitet.

Med sin imponerande look och ljusa färger kommer denna leksak att glädja ögonen på både barn och samlare. Precisionen i detaljerna och byggkvaliteten gör denna modell till ett riktigt samlarobjekt.

Men Case IH Quadtrac 600 är inte bara ett dekorativt föremål, den erbjuder också en unik lekupplevelse. Tack vare de rörliga hjulen och den funktionella styrningen kan barnen roa sig med att köra den framåt, bakåt och runt i alla riktningar. De kommer också att kunna föreställa sig en hel mängd uppdrag på fälten och leka medautres jordbruksfordon från Siku.

Denna leksak är också ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin fantasi och fingerfärdighet samtidigt som de har roligt. De kan skapa spännande scenarier och berättelser med sin Case IH Quadtrac 600.

Leksaken är tillverkad av kvalitetsmaterial från Allemagne och är robust och slitstark, vilket gör den till ett perfekt val för barn som gillar att leka hårt. Dessutom är den lätt att rengöra och underhålla för en lång livslängd.

Oavsett om du gillar bilspel eller är Case IH-entusiast är Quadtrac 600 från Siku ett måste i din samling. Dess realism, kvalitet och spelbarhet gör den till en exceptionell leksak som hela familjen kommer att älska.

Ge dina barn (eller dig själv) timmar av roligt och upptäckande med Case IH Quadtrac 600 från Siku, en leksak som kommer att imponera på dig med sin kvalitet och realism. Lägg till den i din samling av spel och leksaker och gör dig redo för några spännande äventyr på fälten!

Mer information

Varumärke Siku
Tillverkarens SKU 013241
Färg röd/svart
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1