Figur Plastoy Iznogoud

Figur Plastoy Iznogoud

612,01 kr

477,83 kr

-22%
Samla den berömda Iznogoud -figuren från Plastoy och fördjupa dig i en värld av spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Figur Plastoy Iznogoud

Upptäck den fantastiska Plastoy Iznogoud-figuren, ett måste för alla fans av spel och leksaker! Denna otroligt detaljerade figur från det berömda varumärket Plastoy kommer att roa både stora och små.

Denna figur är inspirerad av den ikoniska seriefiguren Iznogoud och är ett riktigt mästerverk av kvalitet. Den är omsorgsfullt tillverkad av slitstark plast och handmålad för ett unikt, realistiskt utseende.

Du kommer att bli imponerad av figurens minutiösa detaljrikedom, som perfekt fångar den berömda vizirensesprit och personlighet. Oavsett om du är en ivrig samlare eller bara letar efter en originell present är Plastoy Iznogoud -figuren ett perfekt val.

Lägg till en touch av fantasi och äventyr till din spel- och leksakssamling med denna exceptionella figur. Den kommer också att vara en utmärkt lekkamrat för barn, som kommer att kunna hitta på många historier och äventyr i sällskap medIznogoud.

Missa inte chansen att köpa denna fantastiska Plastoy Iznogoud figur, tillgänglig nu i vårt urval av spel och leksaker. Ge dig själv eller någon du tycker om en unik present, den här figuren kommer säkert att glädja alla fans av spel och leksaker!

Mer information

Varumärke Plastoy
Tillverkarens SKU 000241
Färg röd/grön/svart
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Alimentation N/A