Stövlar för barn Palladium Pampa Hi Cuff Hkr Wp

Stövlar för barn Palladium Pampa Hi Cuff Hkr Wp

Börjar på: 1 346,08 kr

1 076,86 kr

-20%
Ge dina barn stil och skydd med Palladium Pampa Hi Cuff HKR WP stövlar, perfekta för vintern.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 346,08 kr

1 076,86 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för barn Palladium Pampa Hi Cuff Hkr Wp

"Upptäck Pampa Hi Cuff HKR WP - ett anmärkningsvärt tillskott till Utility-kollektionen för barn, inspirerad av den berömda Pallabrousse-versionen för vuxna. Dessa kängor har en vattentät ovandel med kilkonstruktion, förstärkt med en mikrofibermotsvarighet och vattenavvisande läderöverdelar, vilket garanterar optimalt skydd för dina små under hela vintersäsongen.
Dessa kängor är tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer och erbjuder den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet. Den vattentäta designen ser till att deras fötter håller sig torra och bekväma i alla väder.
Ta del avesprit äventyret när dina barn utforskar naturen med tillförsikt, i vetskap om att Pampa Hi Cuff HKR WP från Utility-kollektionen är deras pålitliga följeslagare. Dessa slitstarka stövlar är det perfekta valet för vinterutflykter och ger dig sinnesroesprit och dina barn en snygg och säker vinterupplevelse. Se dem omfamna säsongen med glädje och spänning, med vetskapen om att deras fötter är skyddade med komfort."

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 58891-325-M
Färg oliv natt-m
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Sortiment Pampa