Brädspel IELLO The Crew

Brädspel IELLO The Crew
183,52 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Brädspel IELLO The Crew
I The Crew tar spelarna på sig rollen som en rymdbesättning på väg till en mystisk planet. Men resan kommer att bli episk, eftersom 50 allt farligare uppdrag måste slutföras innan destinationen nås. För att vinna en mission i The Crew, måste varje spelare slutföra de uppgifter som tilldelats dem. På varje tur spelar spelarna ett enda kort från sin hand för att bilda en vikning. Den spelare som vill slutföra uppdraget måste inte bara vinna sticket, utan också se till att kortet som motsvarar uppdraget finns i sticket!
100% samarbete!
The Crew är ett 100% samarbetsinriktat spel där spelarna måste låta varandra autres vinna de trick de behöver för att vinna hela spelet. Det är subtilt... och otroligt uppslukande. Men var försiktig: om uppgiften som tilldelats en spelare utförs av misstag av en annan, förloras spelet omedelbart!
Varje spelare måste respektera tystnaden i rymdens vakuum. Det kommer ibland att vara möjligt att kommunicera under spelets gång, men bara för att ge mycket begränsad information om dina spelalternativ. Du måste tolka all information från dina lagkamrater för att undvika att spela fel kort vid fel tidpunkt.
En enorm livslängd
De femtio uppdragen inbjuder dig att ge dig ut på ett enormt rymdepos med ökande svårighetsgrad som kommer att hålla dig på sträckbänken i timmar i sträck. Spelen är alltid spännande: intensiva och nervösa, de spelas i sessioner som varar mellan 5 och 20 minuter. Varje misslyckande kräver ett nytt försök, och varje framgång inbjuder dig att optimera ditt nästa tours spel ännu
mer.

Mer information

Varumärke IELLO
Tillverkarens SKU 51721
Färg svart/blå
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard