Brädspel IELLO Little Town

Brädspel IELLO Little Town

301,77 kr

298,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Brädspel IELLO Little Town
Långt bortom de mest avlägsna bergen ligger en rik, grön och outforskad region. Denna plats, full av rikedomar, är den perfekta platsen för att bygga din drömstad. Du måste samla resurser för att bygga en premier byggnad, sedan en till, och en till... Och så kan du skapa en skinande stad!
Little Town är ett lättillgängligt och smart strategi- och arbetarplaceringsspel, utformat för att spelas med familj och vänner. Det är lätt att komma igång med, och dess djup innebär att alla snabbt kan utveckla sin egen spelstil.
Spelet utspelar sig i en dal rik på resurser. Spelarna turas om att placera sina arbetare på de mest strategiska platserna för att samla in närliggande resurser, bygga nya byggnader eller aktivera kapaciteten hos befintliga byggnader.
Varje beslut som fattas har en omedelbar inverkan på resten av spelet för alla spelare. Och även om frestelsen att bygga alltid är stark, måste varje spelare vara noga med att spara resurser för att föda sina arbetare. Efter fyra omgångar kommer den spelare som har samlat flest segerpoäng (byggnader, insamlade pengar, uppnådda mål) att befordras till Grand Builder. Lägg ihop spelen! Den dubbelsidiga spelplanen och urvalet av byggnader som finns tillgängliga för varje spel innebär att du kan spela om och om igen.

Mer information

Varumärke IELLO
Tillverkarens SKU 51610
Färg blå/grön
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard