Flip-flops för barn Havaianas Brésil Logo

Flip-flops för barn Havaianas Brésil Logo

Börjar på: 367,28 kr

216,08 kr

-41%
Flip-flops för barn Havaianas med autentisk brasiliansk stil, så att dina barn kan ha stil redan från tidig ålder!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

216,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för barn Havaianas Brésil Logo

Havaianas Brésil Logo flip-flops är perfekta för små äventyrare i vardande! Dessa otroligt bekväma och snygga flip-flops är designade av det kända varumärket Havaianas och är speciellt framtagna för barn. Med sin färgglada design och ikoniska Brésil -logotyp är dessa flip-flops perfekta för sommaraktiviteter och promenader på stranden.

Havaianas är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder exceptionell komfort och hållbarhet. Den mjuka gummisulan formar sig perfekt efter ditt barns fot och ger optimalt stöd och dämpning vid varje steg. Dessutom ger den mjuka gummiremmen en säker och bekväm passform för en hel dag av lek och upptäckande.

Dessa flip-flops är också lätta att ta på och av, vilket gör dem perfekta för barn på språng. Den lätta, vattenresistenta designen gör dem också till ett perfekt val för vattenbaserade aktiviteter som poolen eller stranden. Tack vare sin tidlösa stil och överlägsna kvalitet kan dessa Havaianas flip-flops bäras säsong efter säsong.

Dessa flip-flops finns i storlek junior och passar barn i alla åldrar. Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller en dag i skolan, kommer Havaianas Brésil Logo flip-flops att vara de perfekta följeslagarna för dina barn. Ge dem komfort och stil med dessa ikoniska flip-flops från Havaianas. Beställ nu och gör dig redo att se ditt barn utforska världen med självförtroende och stil!

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4110850-5983
Färg grön oliv/grön oliv
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior