Sweatshirt för baby Hummel Fast Lime

Sweatshirt för baby Hummel Fast Lime

Börjar på: 244,24 kr

183,15 kr

-25%
Ge ditt barn en unik stil med sweatshirten Hummel Fast Lime. För komfort och kvalitet, besök Hummel.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,24 kr

183,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt för baby Hummel Fast Lime

Upptäck vår nya sweatshirt för barn, Hummel Fast Lime sweatshirt för barn från Hummel. Den här huvtröjan är designad för juniorer och är både bekväm och trendig.

Den moderna, färgglada designen gör den till ett måste för alla avslappnade outfits. Med sin ljusa färgFast Lime kommer den säkert att ge en fräsch touch till ditt barns garderob. De vita detaljerna på ärmarna och huvan ger en touch av kontrast och gör den till ett riktigt blickfång.

Denna sweatshirt är tillverkad av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort för ditt barn. Det mjuka, lättviktiga tyget ger bra ventilation och rörelsefrihet. Så ditt barn kan bära den året runt, oavsett om det leker utomhus eller kopplar av hemma.

Hummel är känt för sina högkvalitativa sportkläder, och denna sweatshirt är inget undantag. Den är utformad för att tåla de mest intensiva aktiviteterna, men är ändå lätt att ta hand om.

Med sin moderna stil och oklanderliga kvalitet är " Hummel Fast Lime Kids Sweatshirt" ett perfekt val för barn som gillar att vara moderiktiga men ändå bekväma. Ge den till ditt barn idag och unna dem denna unika sweatshirt.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 217858-4083
Färg lila
Färg Violett
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1