Sandaler för barn Crocs Crocband Cruiser

Sandaler för barn Crocs Crocband Cruiser

Börjar på: 489,58 kr

391,65 kr

-20%
Upptäck Crocs Crocband Cruiser barnsandaler för oöverträffad komfort och stil, från det berömda märket Crocs.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,58 kr

391,65 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Crocs Crocband Cruiser

Crocs Crocband Cruiser sandaler för barn är det perfekta valet för spirande unga äventyrare. Med sin lekfulla, färgglada design är dessa sandaler både bekväma och praktiska för alla utomhusaktiviteter. De tillverkas av det kända märket Crocs och är designade för juniorer och har perfekt passform för växande fötter.

Tack vare sulan i Croslite-skum är sandalerna Crocband Cruiser lätta och ger optimal dämpning för aktiva fötter. De har också Croslite-teknik, som ger bra grepp och stabilitet på alla underlag.

Sandalerna har en justerbar hälrem för perfekt passform och enkel påtagning. Dessutom ger deras ergonomiska design bra fotstöd och balanserad viktfördelning för optimal komfort hela dagen.

Oavsett om det är en dag på stranden, en vandring med familjen eller bara lek utomhus är sandalerna Crocs Crocband Cruiser ett måste för barn. De är lätta att rengöra och vattenavvisande, vilket gör dem perfekta för alla utomhusäventyr.

Ge ditt barn komfort och stil med sandalerna Crocs Crocband Cruiser. Med sitt pålitliga varumärke och överlägsna kvalitet kommer dessa sandaler säkert att bli en favorit under alla kommande säsonger. Så varsågod och ge ditt barn de bästa skorna för deras växande fötter.

Mer information

Varumärke Crocs
Tillverkarens SKU 209423-84I
Färg ballerina/lavendel
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior