T-shirt för flickor Only Onlnori Life

T-shirt för flickor Only Onlnori Life

Börjar på: 208,00 kr

155,97 kr

-25%
Uttryck din stil med Only Onlnori Life Girls' T-shirt, ett unikt plagg från Only för vågade unga tjejer.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 208,00 kr

155,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för flickor Only Onlnori Life

Only Onlnori Life Girls' T-shirt från Only är ett måste för unga tjejer som vill lägga till en touch av stil i sin garderob. Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna T-shirt optimal komfort och en perfekt passform för juniortjejer. Den moderna och trendiga designen met framhäver den feminina silhuetten och ger en touch av originalitet till alla outfits.

T-shirten har en klassisk rund halsringning och korta ärmar, vilket gör den lätt att bära vid alla tillfällen. Oavsett om det är för en avslappnad dag i skolan eller en kväll ute med vänner, är denna T-shirt lämplig för alla situationer. "Onlnori Life"-trycket ger en touch av skoj och personlighet till helheten, vilket återspeglar den unga och dynamiskaesprit hos varumärket Only.

Denna T-shirt är speciellt utformad för tjejer, med en smal, smickrande passform som met framhäver deras figur. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och känns mjuk och skön mot huden, vilket garanterar komfort hela dagen.

Förutom att vara bekväm och moderiktig är denna T-shirt också lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas utan risk för att blekas eller bli skev. Dess hållbarhet gör den till ett ekonomiskt val för tjejer som vill ha en kvalitets-T-shirt som kommer att hålla länge.

Oavsett om du letar efter en ny T-shirt för att komplettera din garderob eller letar efter den perfekta presenten till en ung tjej, är Only Onlnori Life flick-T-shirt ett perfekt val. Dess unika design, kvalitet och komfort gör den till ett måste för alla tjejer som vill vara moderiktiga och sticka ut från mängden. Beställ din nu och lägg till en touch av stil till din look!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15320310-4466145
Färg endast svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior