Sweatshirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Cory

Sweatshirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Cory

Börjar på: 367,16 kr

293,70 kr

-20%
Ge ditt barn en trendig look med Jack & Jones Cory sweatshirt med rund halsringning för junior. Bekväm och snygg, den kommer garanterat att göra succé!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

293,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Cory

Jack & Jones Cory sweatshirt med rund halsringning för barn är det perfekta valet för modemedvetna unga pojkar. Sweatshirten är designad av det kända varumärket Jack & Jones och kombinerar komfort och stil för en trendig och avslappnad look look.

Passformen junior är perfekt för barn i alla åldrar och ger optimal rörelsefrihet. Det mjuka tyget andas och känns mjukt mot huden, perfekt för skoldagar eller utomhusaktiviteter.

Den ikoniska Jack & Jones-logotypen är tryckt på bröstet och ger sweatshirten en touch av stil. Den finns i en rad olika färger och kan enkelt kombineras med byxor eller jeans för att skapa en unik look.

Sweatshirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och är slitstark och tålig för att klara barnens lekar och äventyr. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Oavsett om det är för en avslappnad look i skolan eller avkoppling hemma, Jack & Jones Cory kids crew-neck sweatshirt är ett måste för ditt barns garderob. Ge dem det allra bästa inom mode med detta oumbärliga plagg från Jack & Jones.

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12249939-4465579
Färg mörkgrön lös
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Junior