Ärmlös blus för flickor Vero Moda Galfora

Ärmlös blus för flickor Vero Moda Galfora

Börjar på: 330,43 kr

182,54 kr

-45%
Välj elegans och tidlös stil med den ärmlösa blusen för flickor Vero Moda Galfora, för kvinnor och junior.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 330,43 kr

182,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ärmlös blus för flickor Vero Moda Galfora

Vero Moda Galfora ärmlös blus för flickor är det ultimata tillskottet till din dotters garderob. Med sin moderna, feminina stil är denna blus perfekt för modemedvetna tjejer. Varumärket Vero Moda är känt för sin känsla för detaljer och oklanderliga kvalitet, och denna blus är inget undantag.

Den ärmlösa blusen är tillverkad i ett lätt och bekvämt material och är perfekt för varma sommardagar. Den ärmlösa designen ger din dotter gott om rörelsefrihet, så att hon kan leka och röra sig utan problem. Blusens smala passform framhäver hennes smala figur, medan den rundade urringningen ger en elegant touch till hennes look.

Det fina blommönstret ger blusen en feminin och mjuk touch och gör den perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en picknick i parken, en dag ute på stan eller en fest med vänner, kommer denna blus att vara det perfekta valet för din dotter. Den mångsidiga stilen gör den också lätt att matcha medautres plagg i hennes garderob, vilket ger henne massor av outfitmöjligheter.

Vero Moda Galfora ärmlös blus är perfekt för unga tjejer, med sin smala passform och trendiga detaljer. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Dessutom är varumärket Vero Moda känt för sin kvalitet, så du kan vara säker på att denna blus kommer att hålla länge och stå emot din dotters lekar och äventyr.

Blusen är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar. Maskintvätta i kallt vatten och häng på tork. Du behöver inte stryka, blusen är redo att användas på nolltid.

Allt som allt är Vero Moda Galfora ärmlös blus ett måste för din dotter. Med sin feminina, trendiga stil, enastående kvalitet och mångsidighet kommer den att vara mittpunkten i hennes garderob under den kommande säsongen. Ge henne denna blus och låt henne glänsa i en modern och snygg look, samtidigt som hon är bekväm och mysig. Beställ nu och ge din dotter denna underbara kreation från Vero Moda.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10302179-4399072
Färg cloud dancer guldkanter på ärmar och hals
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior