Utbildare för barn Toms Fenix Mid

Utbildare för barn Toms Fenix Mid

Börjar på: 734,56 kr

514,20 kr

-30%
Ge ditt barn komfort och stil med Toms Fenix Mid sneakers. De är perfekta för juniorer och är ett måste för en trendig look.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 734,56 kr

514,20 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Utbildare för barn Toms Fenix Mid

Toms Fenix Mid barnskor är perfekta för unga pojkar och flickor som letar efter en originell och bekväm stil. Skorna är designade av det kända varumärket Toms och är en perfekt blandning av kvalitet och trendig design.

Den mellanskurna silhuetten ger optimalt stöd för fotleden, perfekt för växande barn. Ovandelen i canvas som andas gör att foten ventileras väl, medan gummisulan ger perfekt grepp på alla underlag.

När det gäller stil har Toms Fenix Mid mycket att erbjuda. De finns i en rad olika färger, passar till alla outfits och ger en fräsch touch till alla garderober. Deras eleganta, moderna design kommer säkert att tilltala de yngre.

Men dessa sneakers är inte bara vackra, de är också engagerade. För varje par som säljs skänker Tomsengage ett par skor till ett behövande barn. Med Toms Fenix Mid gör du en solidarisk gest samtidigt som du ger ditt barn kvalitetsskor.

Oavsett om det är för en dag i skolan, en promenad med familjen eller en utflykt med vänner, Toms Fenix Mid barnskor är det perfekta valet för att kombinera komfort, stil och solidaritet. Så vänta inte längre, ge ditt barn det bästa med Toms Fenix Mid!

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10019852-200
Färg brun
Färg Brun
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior