Baby-sandaler Aster Binosmo

Baby-sandaler Aster Binosmo

Börjar på: 967,18 kr

773,74 kr

-20%
Ge din baby snygg komfort med sandalerna Aster Binosmo. De är mjuka och snygga och perfekta för små fötter.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 967,18 kr

773,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby-sandaler Aster Binosmo

Upptäck de bedårande Aster Binosmo babysandalerna från Aster! Dessa sandaler är speciellt utformade för småbarn och är både bekväma och snygga. De är perfekta för att följa ditt barns första steg och finns i flera storlekar för att anpassas till de små fötternas tillväxt.

Sandalerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger optimalt stöd för barnets ömtåliga fötter. Den flexibla sulan ger bra grepp och främjar en sund fotutveckling. Dessutom ger den ergonomiska designen bra stöd för växande anklar.

Aster Binosmo babysandaler ser också bra ut. Med sin neutrala färg och tidlösa stil passar de utmärkt till barnets alla outfits. Oavsett om det är en dag på stranden eller en familjeutflykt, kommer ditt barn alltid att vara i framkant av modet med dessa sandaler.

Som förälder vill du ha det bästa för ditt barn, och det är precis vad du får med Aster Binosmo babysandaler. Med sin exceptionella kvalitet och hållbarhet kan dessa sandaler lämnas vidare tillautres barn i familjen eller till vänner.

Ge ditt barn komfort och stil med Aster Binosmo babysandaler frånAster. Beställ nu och se ditt barn blomma ut i dessa skor som är perfekta för deras små fötter.

Mer information

Varumärke Aster
Tillverkarens SKU 962291-10-3
Färg vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1