Sandaler för babyflickor MOD 8 Canibraid

Sandaler för babyflickor MOD 8 Canibraid

Börjar på: 550,93 kr

348,06 kr

-37%
Ge din lilla flicka några trendiga MOD 8 sandaler med canibraid motiv för en bedårande look!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 550,93 kr

348,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor MOD 8 Canibraid

MOD 8 Canibraid baby girl sandals är det perfekta valet för små flickor som vill vara moderiktiga redan från tidig ålder. Med sin moderna design och välkända varumärke är dessa sandaler ett måste för alla modemedvetna mammor.

Sandalerna tillverkas av det kända märket MOD 8 och är designade i högsta kvalitet för att garantera exceptionell komfort och hållbarhet. Den mjuka gummisulan ger perfekt grepp för barnets första steg, samtidigt som den skyddar hennes känsliga fötter.

Designen på MOD 8 Canibraid baby girl sandals är både elegant och funktionell. De flätade läderremmarna ger en unik touch av stil, medan den praktiska kardborreknäppningen ger en enkel och säker passform. Dessutom ger innersulan i läder optimal komfort för små växande fötter.

Dessa sandaler är speciellt designade för små flickor med sin mjuka färg rose och fina detaljer. De är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en solig dag på stranden eller en promenad på stan med mamma.

Ge din lilla prinsessa de allra bästa skorna med MOD 8 Canibraid baby girl sandals. De är inte bara snygga och bekväma, de är också tillverkade av högkvalitativa material för att garantera ditt barns hälsa och säkerhet.

Leta inte längre, MOD 8 Canibraid baby girl sandals är det perfekta valet för alla mammor som vill ge sin lilla det allra bästa inom mode från en tidig ålder. Beställ dem idag och förvandla din baby till en spirande fashionista!

Mer information

Varumärke MOD 8
Tillverkarens SKU 930651-30-15
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1