Sandaler för babyflickor MOD 8 Capearls

Sandaler för babyflickor MOD 8 Capearls

Börjar på: 550,93 kr

348,06 kr

-37%
Eleganta och bekväma MOD 8 sandaler för babyflickor, som följer din lilla prinsessas första steg.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 550,93 kr

348,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor MOD 8 Capearls

MOD 8 Capearls baby girl-sandaler är det perfekta valet för din lilla prinsessa. Med sin eleganta design och överlägsna kvalitet är dessa sandaler ett måste för alla tillfällen.

Sandalerna tillverkas av det kända märket MOD 8 och är särskilt designade för små flickor. De har en mjuk och bekväm sula som passar perfekt för bebisars känsliga fötter. Dessutom garanterar den halkfria sulan maximal stabilitet och säkerhet för ditt barn när hon börjar utforska världen.

Deras feminina, trendiga stil är perfekt för alla outfits, från en lätt sommarklänning till en elegantare ensemble för ett speciellt tillfälle. Sandalerna MOD 8 Capearls finns också i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och hållbara, vilket gör dem till en bra investering för föräldrar. Dessutom är de lätta att ta på tack vare den praktiska kardborreknäppningen, vilket gör dem till det perfekta valet för aktiva bebisar.

Ge din lilla flicka de allra bästa skorna med sandalerna MOD 8 Capearls. De är inte bara snygga och bekväma, de ger också optimalt stöd för växande fötter. Beställ nu och ge ditt barn den komfort och stil hon förtjänar!

Mer information

Varumärke MOD 8
Tillverkarens SKU 930632-30-151
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1