Flip-flops för flickor Ipanema Anatomica Lolita

Flip-flops för flickor Ipanema Anatomica Lolita

Börjar på: 305,95 kr

244,73 kr

-20%
Flip-flops för unga tjejer, Ipanema Anatomica Lolita, kombinerar stil och komfort för en fantastisk sommar i solen!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 305,95 kr

244,73 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för flickor Ipanema Anatomica Lolita

Flip-flops som kombinerar stil och komfort för unga tjejer, här är flickornas flip-flops Ipanema Anatomica Lolita. Detta par flip-flops är en skapelse av det kända märket Ipanema, känt för sina kvalitetsskor med en trendig design.

Dessa flip-flops är speciellt framtagna för unga tjejer och har en anatomisk sula som formar sig perfekt efter fotens form för optimal komfort. De är också lätta och flexibla, så att de känns lättare för varje steg.

Designen på dessa flip-flops är helt enkelt bedårande. Med sina klara färger och roliga mönster ger de alla sommaroutfits en härlig touch. Dessutom ger den hjärtformade remmen dessa flip-flops en touch av femininitet och romantik.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller en kväll ute med familjen, är Ipanema Anatomica Lolita flip-flops för flickor det perfekta valet för unga flickor. De är perfekta för växande fötter och passar för alla sommaraktiviteter.

Som ett miljövänligt varumärke använder Ipanema återvunnet material för att tillverka sina skor, vilket gör det till ett etiskt val för miljömedvetna konsumenter.

Ge din dotter komfort och stil med dessa flip-flops Ipanema Anatomica Lolita. Finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Beställ nu och låt dessa flip-flops ge henne komfort och stil hela sommaren lång.

Mer information

Varumärke Ipanema
Tillverkarens SKU 83141-AQ635
Färg ljusrosa/glitterrosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior