Sandaler för babyflickor Camper Sarda

Sandaler för babyflickor Camper Sarda

Börjar på: 844,75 kr

523,74 kr

-38%
Upptäck söta sandaler för babyflickor från Camper, bekväma och snygga, för att följa din lilla fashionista vid varje tillfälle.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 844,75 kr

523,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Camper Sarda

Upptäck Camper Sarda baby girl sandals, ett par snygga och bekväma skor för din lilla prinsessa. Dessa sandaler är designade av det kända märket Camper och är perfekta för fashionabla småflickor.

Camper Sarda baby girl sandals är tillverkade med exceptionell känsla för detaljer och hantverk och är tillverkade av högkvalitativt läder för att säkerställa oöverträffad komfort och hållbarhet. Det smidiga lädret anpassar sig perfekt till ditt barns små fötter, så att hon kan röra sig fritt utan att känna sig trång.

Sandalernas design är både modern och tidlös, med en touch av fantasi. De korsade remmarna och det justerbara spännet ger optimalt stöd för ditt barns fötter, samtidigt som de ger en unik touch av stil. De klara färgerna och de lekfulla mönstren gör dessutom sandalerna till ett perfekt val för små flickor.

Sandalerna är inte bara snygga, de är också praktiska för växande bebisar. Den mjuka, dämpade innersulan ger extra stöd för ditt barns fötter, medan den halkfria yttersulan i gummi ger optimalt grepp för ditt barns första steg.

Sandalerna Camper Sarda för babyflickor är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i parken eller ett speciellt tillfälle. De passar perfekt till alla outfits, från en smart klänning till en mer avslappnad ensemble. Din baby kommer att vara både bekväm och snygg med dessa sandaler på fötterna.

Ge din lilla flicka de allra bästa skorna med Camper Sarda sandaler. Förutom att de är bekväma och trendiga är de också lätta att ta på och av tack vare spännet. Sandalerna finns i flera olika storlekar för att passa din växande baby och är ett måste i hennes garderob.

Leta inte längre: Camper Sarda baby girl sandals är det perfekta valet för din lilla prinsessa. Ge henne komfort, stil och kvalitet med dessa skor från det kända märket Camper. Skäm bort henne idag och lägg till dessa sandaler till hennes skosamling!

Mer information

Varumärke Camper
Tillverkarens SKU 80372-073
Färg mellanbrun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby