Figur - scrambler ducati öken släde och figur Bruder

Figur - scrambler ducati öken släde och figur Bruder
337,99 kr
Upplev motorcykeläventyret med denna Bruder figur av Scrambler Ducati Desert Sled! Perfekt för fans av spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Figur - scrambler ducati öken släde och figur Bruder

Upptäck din passion för motorcyklar med denna otroliga Scrambler-figur Ducati Desert Sled! Denna figur tillverkas av det välkända varumärket Bruder och är ett måste för alla fans av spel och leksaker.

Med realistiska detaljer och en högkvalitativ finish är denna figur en perfekt kopia av den berömda motorcykelmodellen. De klara färgerna och de små kromdetaljerna ger figuren en touch av realism och gör spelupplevelsen ännu mer verklighetstrogen.

Figuren åtföljs också av en Bruder-figur som är perfekt anpassad till motorcykeln. Båda figurerna kan placeras på motorcykeln för spännande äventyr och rafflande tävlingar. Barnen kan låta fantasin flöda och skapa massor av spännande historier med de här två figurerna.

Den här figuren är inte bara en rolig leksak, den kan också användas som dekoration i barnets sovrum eller på kontoret. Den är också ett utmärkt val för motorcykel- och leksakssamlare.

Figuren är tillverkad av hållbara material av hög kvalitet och är utformad för att klara många timmars lek. Den finns också på compatible medautres fordon och tillbehör från Bruder, vilket gör det möjligt att skapa en komplett samling för timmar av underhållning.

Ge ditt barn eller en vän som älskar motorcyklar denna fantastiska Scrambler Ducati Desert Sled-figur från Bruder. Det är den perfekta presenten till alla som älskar spel och leksaker och har ett intresse för motorcyklar. Lägg till denna figur i din samling idag och ge dig ut på äventyr!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 630515
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1