Brädspel Loki Kraken Attack

Brädspel Loki Kraken Attack

362,15 kr

357,20 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Brädspel Loki Kraken Attack
Se upp! Den fruktansvärda Krakens tentakler har just dykt upp ur vågorna! De förbereder sig för att attackera ditt stolta skepp! Samla ihop din besättning av små sjörövare och använd dina krafter på pirates för att slå tillbaka detta fruktansvärda angrepp med svärd, musköter och kanoner!
Med ditt gäng på pirates utforskar du havet på jakt efter äventyr... när plötsligt tentaklerna från Bikolor, den fruktansvärda kraken, bryter fram ur vågorna och rusar mot ditt skepp! Snabbt, alla man på däck: dra svärd, pistoler och kanoner! Samla era krafter och samordna era aktioner för att rädda er båt!
Kraken Attack! Ett kooperativt spel!
Kraken Attack är ett fantastiskt samarbetsspel där barn (och deras föräldrar!) måste samordna sina handlingar för att försvara fartyget mot en attack som kommer från både babord och styrbord! Använd svärden för att slå tillbaka de närmaste tentaklerna och kanonerna för de som är längre bort.
Om några av slagen träffar relingen måste du reparera den så fort som möjligt, annars riskerar du att sjunka. Använd varje karaktärs specialkrafter för att skydda skeppet.
Men var försiktig: undan för undan kommer ditt motstånd och dina grimaser att irritera Kraken! Det dröjer inte länge förrän han dyker upp för en fruktansvärd slutduell!
Samarbeta aktivt, hantera prioriteringar och avvärj Krakens angrepp tillsammans i detta spel med flera svårighetsgrader!

Mer information

Varumärke Loki
Tillverkarens SKU 51687
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard