Bil spel Universal Hobbies New Holland T6.175

Bil spel Universal Hobbies New Holland T6.175
1 022,15 kr
Upptäck den ultimata körkänslan med Car Games Universal Hobbies New Holland T6.175. Perfekt för alla som gillar spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bil spel Universal Hobbies New Holland T6.175

Fans av bilspel och varumärket Universal Hobbies kommer att bli glada över att upptäcka den nya modellen i New Holland T6.175-serien. Denna leksak är perfekt för både unga och gamla bilentusiaster och erbjuder timmar av skoj och äventyr.

Varumärket Universal Hobbies är känt för kvaliteten på sina produkter och sin känsla för detaljer. Denna modell av bilset är inget undantag. Med sina klara färger och exakta linjer ser den ut precis som den riktiga New Holland T6.175.

Bilsetet är tillverkat av högkvalitativa material och är byggt för att hålla länge. Den är också mycket lätt att hantera och leka med, vilket gör den till det perfekta valet för barn. Föräldrar kan vara säkra på att deras barn kommer att leka säkert tack vare hållbarheten hos denna leksak.

Denna modell av bilset är också perfekt för samlare av varumärket Universal Hobbies. Med sin precision och sina realistiska detaljer är den ett perfekt tillskott till alla samlingar. Som samlarobjekt levereras den också i en attraktiv låda med märkets logotyp.

Oavsett om du är ett fan av varumärket Universal Hobbies, en bilspelsentusiast eller en samlare, är nya New Holland T6.175 en produkt du inte vill missa. Unna dig själv eller någon du tycker om denna kvalitetsleksak som garanterar timmar av skoj och underhållning. Beställ nu och lägg till denna juvel i din samling!

Mer information

Varumärke Universal Hobbies
Tillverkarens SKU 361003
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1