Bil spel Universal Hobbies Fordson Dexta 1960

Bil spel Universal Hobbies Fordson Dexta 1960
722,20 kr
Upptäck körglädjen med bilspelen Universal Hobbies Fordson Dexta 1960 för fans av spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Universal Hobbies Fordson Dexta 1960

Bilspelet Universal Hobbies Fordson Dexta 1960 är ett måste för alla som gillar retrobilar och leksaker. Spelet tillverkas av det världsberömda varumärket Universal Hobbies och kommer att glädja både samlare och barn genom att erbjuda en unik spelupplevelse. Spelet är inspirerat av den ikoniska Fordson Dexta från 1960 och är en hyllning till motorindustrins historia.

Detaljerna i spelet är otroligt trogna originalversionen, med bland annat autentiska Fordson-färger och mönster. De noggranna detaljerna och de högkvalitativa materialen gör detta set till ett samlarobjekt i sin egen rätt.

Bilsetet är också ett utmärkt sätt att uppmuntra barns fantasi och kreativitet. De kan skapa spännande racingscener och hitta på spännande historier med hjälp av sin fantasi. Som ett roligt inlärningsverktyg kan detta spel också hjälpa till att utveckla hand-öga-koordination och beslutsfattande.

Universel Hobbies är kända för att tillverka högkvalitativa leksaker, och detta bilset är inget undantag. Det är tillverkat av hållbara och slitstarka material och är byggt för att hålla länge och kan gå i arv från generation till generation.

Oavsett om du är en bilentusiast, en samlare eller en förälder som letar efter en exceptionell leksak till ditt barn, är Universal Hobbies Fordson Dexta 1960 bilset det perfekta valet. Unna dig själv eller dina nära och kära en unik lekupplevelse med detta mästerverk från Universal Hobbies.

Mer information

Varumärke Universal Hobbies
Tillverkarens SKU 270008
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1