Bilspel - massey ferguson 8s.265 Universal Hobbies

Bilspel - massey ferguson 8s.265 Universal Hobbies
1 138,45 kr
Upptäck körglädjen med bilsetet Massey Ferguson 8S.265 från Universal Hobbies. Perfekt för fans av spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - massey ferguson 8s.265 Universal Hobbies

Upptäck körglädjen med bilspelet Massey Ferguson 8S.265 från Universal Hobbies! Detta bilspel är ett måste för alla som gillar bilar och simuleringsspel.

Med sin realistiska design och detaljer som är trogna den verkliga bilen kommer Massey Ferguson 8S.265 att ge dig en autentisk körupplevelse. Tack vare de kompakta måtten är den lätt att använda och passar både barn och vuxna.

Detta bilspel erbjuder ett brett utbud av funktioner för att göra din spelupplevelse ännu roligare och mer realistisk. Med de svängbara hjulen kan du göra snäva svängar och exakta manövrar. Dessutom kan dörrarna och motorhuven öppnas så att du får tillgång till bilens insida och alla dess detaljer.

Massey Ferguson 8S.265 är också utrustad med en retrofriktionsmotor som gör att den kan köras på alla släta ytor, vilket ger en känsla av fart och kraft. Och för de där stunderna av solospel kommer detta bilspel med en förarfigur, redo att sätta sig bakom ratten och ge sig ut på äventyr!

Oavsett om du är ett bilfan eller bara letar efter ett realistiskt simuleringsspel är Massey Ferguson 8S.265 från Universal Hobbies det perfekta valet. Unna dig timmar av skoj och njutning när du upptäcker funktionerna och detaljerna hos denna ikoniska bil.

Så vänta inte längre, lägg till Massey Ferguson 8S.265 bilspel till din spel- och leksakssamling nu! Dess kvalitetsdesign och spännande funktioner kommer att göra det till ett måste i din spelvärld. Beställ det idag och gör dig redo för timmar av spännande virtuell körning!

Mer information

Varumärke Universal Hobbies
Tillverkarens SKU 262003
Färg röd/svart
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1