Träskor för barn Crocs Spider-Man All-Terrain

Träskor för barn Crocs Spider-Man All-Terrain

Börjar på: 856,86 kr

685,47 kr

-20%
Träskor för barn Crocs Spider-Man All-Terrain: det roliga, färgglada måste-ha för små Spider-Man-fans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,86 kr

685,47 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träskor för barn Crocs Spider-Man All-Terrain

Crocs Spider-Man All-Terrain träskor för barn är det perfekta valet för små fans av Spiderman! Med sin färgglada och roliga design är dessa träskor perfekta för att ge en touch av fantasi till alla outfits. Träskorna är designade av det kända märket Crocs och är både bekväma och slitstarka, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för aktiva barn.

Träskorna är tillverkade av lätt och slitstarkt Croslite-skum som ger optimal dämpning och stöd för växande fötter. Yttersulan i gummi ger dessutom utmärkt grepp och skydd mot ojämn terräng. Så att barnen kan springa och leka säkert, både inomhus och utomhus.

Spider-Man-designen ger varje steg ditt barn tar en touch av äventyr. De verklighetstrogna detaljerna, som ögonen och spindelnätet på skons ovansida, gör skorna ännu roligare att bära. Dessutom ger den justerbara hälremmen perfekt passform och optimalt stöd.

Dessa träskor är också mycket praktiska för föräldrar. Förutom att de är lätta att ta på och av är de också lätta att rengöra och kan till och med maskintvättas om det behövs. Dessutom är de lätta och lätta att bära, vilket gör dem perfekta för familjesemestrar eller resor till parken.

Crocs Spider-Man All-Terrain clogs för barn är ett måste för unga superhjältefans och för föräldrar som bryr sig om sina barns kvalitet och komfort. Ge ditt barn chansen att känna sig som en riktig Spider-Man med dessa roliga och praktiska träskor.

Mer information

Varumärke Crocs
Tillverkarens SKU 208786-410
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior