Sandaler för barn Birkenstock Arizona

Sandaler för barn Birkenstock Arizona

Börjar på: 612,14 kr

403,16 kr

-34%
Upptäck de bekväma sandalerna Birkenstock Arizona för barn, det perfekta valet för trendig stil och optimalt stöd.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,14 kr

403,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona barnsandaler är det perfekta valet för dina barn! Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Birkenstock och är speciellt utformade för växande fötter. Med sin klassiska design och oöverträffade komfort är de idealiska för dina barns sommaraktiviteter.

Den karakteristiska korksulan ger optimalt stöd för växande fötter, vilket gör dem till ett hälsosamt och bekvämt alternativ för barn. Dessutom ger den mjuka innersulan i läder en behaglig känsla mot huden samtidigt som den absorberar svett för att hålla fötterna torra.

Sandalerna Arizona har också två justerbara remmar för perfekt passform. Så att barnen kan springa, hoppa och leka utan att behöva oroa sig för att tappa skorna. Dessutom ger de högkvalitativa läderremmarna oslagbar hållbarhet för långvarig användning.

Dessa sandaler finns i en rad roliga färger och mönster och kommer att ge ditt barns garderob en touch av stil. Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller en promenad på stan är Arizona sandaler det perfekta valet för en avslappnad och bekväm look.

Kort sagt, Birkenstock Arizona barnsandaler är ett måste för små fötter. Med sin komfort, kvalitet och stil är dessa sandaler den perfekta kombinationen för att hålla dina barn glada och bekväma hela sommaren lång. Lita på att Birkenstock erbjuder dina barn det allra bästa inom skor!

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1026833
Färg ökenjord svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Egenskaper NULL
Sortiment Arizona