Bilspel - vario med garage och tillbehör Bruder Fendt 1050

Bilspel - vario med garage och tillbehör Bruder Fendt 1050
1 003,78 kr
Fördjupa dig i den spännande världen av bilspel med Vario Bruder Fendt 1050, komplett med garage och realistiska tillbehör. För blivande mekaniker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - vario med garage och tillbehör Bruder Fendt 1050

Upptäck det ultimata bilspelet för små fans av mekanik och fordon - Vario med garage och tillbehör Bruder Fendt 1050. Detta spel från det kända varumärket Bruder är ett måste för alla barn som älskar bilspel.

Vario med garage och tillbehör Bruder Fendt 1050 är ett komplett set som innehåller en traktor Fendt 1050 samt ett garage och alla tillbehör som behövs för timmar av rolig och fantasifull lek. Med det här setet kan barn utforska sin kreativitet och fantasi genom att bygga och reparera sitt eget fordon.

Traktorn Fendt 1050 är en trogen kopia av den riktiga traktorn, med massor av realistiska funktioner som dörrar som öppnas, en motorhuv som lyfts och hjul som snurrar. Barnen kommer att kunna fördjupa sig helt i sitt spel, vilket ger en extra nivå av realism.

Dessutom är mekanikern som ingår i detta set redo att hjälpa barnen att reparera sin traktor i händelse av haveri eller mekaniska problem. Med sin arbetsbänk, verktyg och reservdelar blir han den perfekta partnern för dina barns mekaniska äventyr.

De medföljande tillbehören, som reservdäck, domkraft och oljekanna, ger spelet en extra realistisk touch och gör att barnen kan leva sig in i sin roll som mekaniker.

Bilsetet är tillverkat av högkvalitativa material och är robust och hållbart, vilket gör det till en utmärkt investering för oändliga timmar av lek. Det stimulerar också barnens hand-öga-koordination, kreativitet och fantasi, samtidigt som det lär dem vikten av lagarbete och problemlösning.

Vario med garage och tillbehör Bruder Fendt 1050 är perfekt för barn från 3 år och är en perfekt present på födelsedagar, lov eller bara för att unna ditt barn något extra. Ge dem möjlighet att bli en riktig mekaniker och ha kul samtidigt som de lär sig med detta exceptionella bilspel från Bruder. Beställ det nu och låt dina barn ge sig ut på ett äventyr i sin egen bilverkstad!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 040413
Färg grön/svart/röd
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1