Figur Plastoy Idefix Xxl

Figur Plastoy Idefix Xxl

612,01 kr

476,60 kr

-22%
Det största utbudet av Idefix-figurer på Plastoy, perfekt för fans av spel och leksaker. Adoptera din Idefix XXL nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Figur Plastoy Idefix Xxl

Letar du efter en originell present till ett fan av Asterix och Obelix? Då behöver du inte leta längre! Plastoy Idefix Xxl -figuren är den perfekta presenten till fans av spel och leksaker. Den tillverkas av det kända varumärket Plastoy och är en trogen kopia av Idefix, den berömda lilla vita hunden från serietidningen.

Denna figur, som mäter XXL, är ett riktigt dekorativt inslag som kommer att ge ditt hem en touch av humor och gott humör. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och är både robust och lätt, vilket gör den enkel att flytta och hantera.

Oavsett om du är en ivrig samlare eller bara letar efter ett originellt dekorativt föremål, kommer Plastoy Idefix Xxl -figuren att övertyga dig med sina noggranna detaljer och slående likhet med den tecknade figuren. Den är också en perfekt present till barn, som kan roa sig med att återskapa Asterix och Obelix äventyr med sin trogna fyrbenta följeslagare.

Denna figur är en kvalitetsprodukt, tillverkad med omsorg om detaljerna av Plastoy, ett varumärke som är känt för sin expertis inom leksaker och spel. Den kommer att glädja både unga och gamla och ge din samling en touch av originalitet.

Så vänta inte längre, ge dig själv eller någon du tycker om Plastoy Idefix Xxl -figuren och fördjupa dig i Asterix och Obelix roliga och älskvärda värld. Se upp, den här figuren kommer troligen att bli stjärnan i din samling!

Mer information

Varumärke Plastoy
Tillverkarens SKU 040098
Färg vit/svart
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Alimentation N/A