Bilspel - range rover velar polisbil Bruder

Bilspel - range rover velar polisbil Bruder
746,69 kr
Erbjud timmar av spännande racing med Range Rover Velar polisbil från Bruder för fans av spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - range rover velar polisbil Bruder

Upptäck det ultimata bilspelet för små polisfans: Range Rover Velar polisbil Bruder! Denna produkt från det berömda varumärket Bruder är speciellt utformad för att ge barn timmar av underhållning. Tack vare den realistiska, detaljerade designen kommer ditt barn att kunna fördjupa sig i polisens värld och uppleva spännande äventyr.

Denna leksak är perfekt för barn som älskar bilar och actionspel. Med sin design inspirerad av riktiga polisfordon är den en riktig fröjd för ögat. Dessutom är den fullpackad med funktioner som kommer att glädja unga spelare. Dörrarna kan öppnas, taket är avtagbart och vindrutan kan användas som en skyddsskärm för poliser på mission.

Range Rover Velar polisbil Bruder har också ett förvaringsfack för de tillbehör och den utrustning som behövs för att gripa brottslingar. Ditt barn kommer att kunna föreställa sig spännande scenarier och utveckla sin kreativitet och fantasi.

Bilspelet är tillverkat av högkvalitativa material och tål stötar och hantering av barn. Det är också lätt att rengöra, vilket gör det till ett praktiskt val för föräldrar. Tack vare sin idealiska storlek är det dessutom lätt att transportera för äventyr inomhus eller utomhus.

Ge ditt barn nöjet att leka med Range Rover Velar polisbil Bruder. Denna leksak stimulerar ditt barns nyfikenhet, fingerfärdighet och koordination, samtidigt som den låter dem ha roligt på samma gång. Vänta inte längre med att lägga till den i ditt barns samling av leksaker och spel och se dem förundras över denna magnifika polisbil.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 028909
Färg vit/blå
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1