Bilspel - mack granit med bricka och jcb 4cx grävlastare Bruder

Bilspel - mack granit med bricka och jcb 4cx grävlastare Bruder
1 346,70 kr
Ge ditt barn en realistisk och stimulerande lekupplevelse med bilsetet Mack Granite och grävlastaren JCB 4CX från Bruder.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - mack granit med bricka och jcb 4cx grävlastare Bruder

Letar du efter ett bilspel som erbjuder en realistisk och stimulerande spelupplevelse för ditt barn? Då behöver du inte leta längre än Mack Granite bilspel med bräda och JCB 4CX grävlastare från Bruder!

Detta bilspel är det perfekta verktyget för att uppmuntra ditt barns fantasi och kreativitet samtidigt som det låter dem upptäcka världen av byggnadsarbete. Med en trogen kopia av den berömda lastbilen Mack Granite och grävlastaren JCB 4CX kan ditt barn ha roligt när det bygger och transporterar laster på den avtagbara plattformen.

Bilsetet är tillverkat av högkvalitativa material och är inte bara hållbart utan också säkert för ditt barn. Realistiska detaljer som öppningsbara dörrar och motorhuv, gummidäck och justerbara säten ger lekupplevelsen en touch av äkthet.

Detta bilspel är perfekt för barn med passion för konstruktion och fordon och erbjuder timmar av skoj samtidigt som det utvecklar koordination och finmotorik. Dessutom finns det compatible medautres fordon och Bruder tillbehör för ännu fler lekmöjligheter.

Ge ditt barn ett bilspel som kombinerar skoj, realism och kvalitet med Mack Granite med bricka och JCB 4CX grävlastare från Bruder. Ett måste i ditt barns spel- och leksakssamling. Så vänta inte längre, beställ det nu!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 028138
Färg röd/gul
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1