Bilspel - tga anläggningsbil och ledad grävskopa sv 130 Bruder

Bilspel - tga anläggningsbil och ledad grävskopa sv 130 Bruder
765,04 kr
Ge dina små byggare den ledade byggbilen TGA och grävskopan FR 130 Bruder för timmar av spännande lek!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - tga anläggningsbil och ledad grävskopa sv 130 Bruder

Upptäck det perfekta bilsetet för spirande små byggare - TGA ledad bygglastbil och grävskopa FR 130 från Bruder. Detta spel är utformat för barn med en passion för byggfordon och lovar timmar av kul och kreativitet.

Byggbilen TGA är en riktig arbetsbil, utrustad med ett tippbart flak och en funktionell kranarm. Barnen kan simulera riktiga byggarbetsplatser och transportera material från en plats till en annan. Men det är inte allt: lastbilen levereras också med en ledad grävskopa FR 130 för att flytta tunga föremål och gräva diken.

Setet tillverkas av det kända varumärket Bruder, som är känt för sin känsla för detaljer och oklanderliga kvalitet, och är ett måste för alla som gillar spel och leksaker. Tack vare de många realistiska funktionerna kommer barnen att kunna föreställa sig att de är riktiga anläggningsförare. Små detaljer som gummihjul, speglar och strålkastare ger en touch av realism till detta redan kompletta spel.

Förutom att det är jättekul hjälper det här spelet också till att utveckla barnens fantasi och finmotorik. De kommer att kunna hitta på historier och scenarier när de manipulerar de olika delarna av byggbilen och traktorgrävmaskinen TGA .

Så om du letar efter den perfekta presenten till ett barn som älskar byggspel behöver du inte leta längre! TGA ledad bygglastbil och grävskopa FR 130 Bruder är det perfekta spelet för att stimulera deras fantasi och kreativitet samtidigt som de har roligt.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 027520
Färg gul/röd
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1