Bilspel - sprinter med arbetsplattform Bruder MB

Bilspel - sprinter med arbetsplattform Bruder MB
875,23 kr
Upptäck kraften och mångsidigheten hos vår Sprinter Bruder MB med arbetsplattform för oförglömliga billekar!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - sprinter med arbetsplattform Bruder MB

Upptäck det ultimata bilspelet för små bilentusiaster - Sprinter med arbetsplattform Bruder MB! Detta spel har designats av det kända varumärket Bruder och kommer att glädja blivande små förare. Med stor uppmärksamhet på detaljer och överlägsen byggkvalitet erbjuder detta spel en realistisk och underhållande spelupplevelse.

Sprinter med arbetsplattform Bruder MB är perfekt för barn som älskar bil- och byggspel. Tack vare arbetsplattformen kan barnen föreställa sig och skapa scenarier där de är byggmästare. De kan använda kranen för att lyfta och flytta föremål, medan sidodörrarna öppnas för enkel åtkomst till lastutrymmet. Förarhytten har dessutom plats för upp till två figurer Bruder, vilket gör leken ännu mer realistisk.

Detta spel är tillverkat av hållbara, slitstarka material och är byggt för att hålla länge. Barn kan leka i många timmar utan att behöva oroa sig för att delar ska gå sönder eller lossna. Dessutom stimulerar den realistiska utformningen av Sprinter med arbetsplattform Bruder MB fantasin och uppmuntrar till kreativ lek.

Detta bilspel är också ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin hand-öga-koordination och problemlösningsförmåga. Genom att använda kranen och flytta fordonen stimulerar barnen sin finmotorik och lär sig att planera och lösa utmaningar.

Sprinter med arbetsplattform Bruder MB är ett utmärkt tillskott till alla barns samling av leksaker och spel. Det är perfekt att spela ensam eller med vänner och passar barn från 3 år och uppåt. Ge ditt barn ett spel som kommer att ge timmar av roligt och lärande med Sprinter med arbetsplattform Bruder MB från Bruder. Missa inte detta tillfälle att ge ditt barn ett roligt kvalitetsspel som stimulerar deras fantasi och färdigheter.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 026790
Färg apelsin
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1