Bilspel - land rover defender med släpvagn, minigrävare och byggnadsarbetare Bruder

Bilspel - land rover defender med släpvagn, minigrävare och byggnadsarbetare Bruder
795,66 kr
Upptäck byggmaskinernas värld med bilspelet Land Rover Defender Bruder, komplett med släpvagn, minigrävare och byggarbetare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - land rover defender med släpvagn, minigrävare och byggnadsarbetare Bruder

Letar du efter ett roligt och kreativt sätt att introducera ditt barn till världen av entreprenadmaskiner? Då är bilspelen - Land Rover Defender med släp, minigrävare och byggarbetare Bruder det perfekta valet! Detta spel från Bruder är perfekt för små bygg- och fordonsentusiaster.

Land Rover Defender är ett riktigt kraftmonster med sin realistiska design och autentiska detaljer. Men det roliga slutar inte där - denna miniatyrbil levereras med en släpvagn, minigrävare och byggarbetare Bruder för att återskapa episka byggscener!

Ditt barn kommer att älska att experimentera med grävmaskinen och bygga fantasiprojekt med den medföljande byggnadsarbetaren. Möjligheterna är oändliga med denna precisionsleksak av hög kvalitet från Bruder.

Det här spelet är inte bara roligt, det är också lärorikt. Ditt barn kan utveckla sin problemlösningsförmåga, hand-öga-koordination och kreativitet samtidigt som det har roligt.

Spelet är tillverkat av högkvalitativa material och är slitstarkt och tål många timmars lek. Det är också lätt att hantera för små händer, vilket gör det till ett perfekt val för barn från 3 år och uppåt.

Så varför vänta? Ge ditt barn timmar av kul och upptäckande med Bilspel - Land Rover Defender med släp, minigrävare och byggarbetare Bruder. Lägg till den nu i din samling av spel och leksaker för oändliga byggäventyr!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 025939
Färg grön/vit/orange
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1