Bilspel - jaguar 900 Bruder Claas

Bilspel - jaguar 900 Bruder Claas
752,80 kr
Övermanna dina motståndare med bilspelet Jaguar 900 Bruder Claas. Kvalitet och prestanda från Bruder för spel- och leksaksentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - jaguar 900 Bruder Claas

Jaguar 900 bilspel Bruder Claas är ett perfekt val för alla som gillar racing och kvalitetsleksaker. Detta spel tillverkas av det kända varumärket Bruder och är utformat för att erbjuda en realistisk och spännande spelupplevelse. Oavsett om du är barn eller vuxen kommer det här spelet garanterat att ge dig oförglömliga och roliga stunder.

Jaguar 900 Bruder Claas är ett högpresterande terrängfordon med exakta, verklighetstrogna detaljer. Denna miniatyrbil är utrustad med kraftiga gummidäck som gör att den kan köras på alla underlag, vilket ger en realistisk körupplevelse. Dörrarna kan öppnas och stängas, vilket ger spelarna enkel tillgång till fordonets interiör för en ännu mer verklighetstrogen spelupplevelse.

Spelet är också fyllt med funktioner, som en avtagbar släpvagn och en funktionell lyftarm, som ger en extra touch av realism och spelbarhet. Barn kommer att älska att använda sin fantasi för att skapa spännande och realistiska lekscenarier.

Jaguar 900 Bruder Claas är en produkt av hög kvalitet, tillverkad av hållbara material för en lång livslängd. Det här spelet är perfekt för samlare, fans av miniatyrbilar eller alla barn som gillar racingspel och kvalitetsleksaker.

Ge dig själv eller ditt barn ett unikt och spännande bilspel med Jaguar 900 Bruder Claas. Denna produkt är ett måste för alla som älskar spel och leksaker, och lovar att underhålla och förvåna i timmar. Vänta inte längre utan lägg till det här spelet i din samling redan idag!

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 021313
Färg grön/vit/grå
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1