Bilspel - massey fergusson7480 med tippvagn Bruder

Bilspel - massey fergusson7480 med tippvagn Bruder
654,86 kr
Sätt fart på barnens fantasi med bilspelen - Massey Fergusson7480 och dess tippbara släp Bruder. Perfekt för motorsportfans!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - massey fergusson7480 med tippvagn Bruder

Små fans av bilar och traktorer kommer att bli förtjusta i detta bilspel - Massey Fergusson7480 med tippvagn från Bruder. Från den berömda leksakskollektionen Bruder erbjuder detta spel oändligt med skoj för barn som älskar fordon och jordbruksarbete.

Massey Fergusson7480 är en mycket realistisk traktormodell med autentiska detaljer som gummidäck och en funktionell ratt. Barnen kan roa sig med att köra runt traktorn på sin egen låtsasgård och utföra alla möjliga uppgifter med tippvagnen som kan fästas baktill.

Bilsetet är tillverkat av kvalitetsmaterial och med omsorg om detaljerna och är utformat för att tåla barns livliga fantasi och dynamiska lekar. Föräldrar kan vara säkra på att deras barn kommer att leka säkert tack vare den här produktens robusthet.

Detta bilspel - Massey Fergusson7480 med tippbar släpvagn Bruder är också ett utmärkt sätt för barn att lära sig och utveckla sin kreativitet och finmotorik. Genom att leka med detta spel kan barnen utforska olika situationer och uppgifter, samtidigt som de har roligt och utvecklar sin fantasi.

Oavsett om det är en födelsedagspresent eller bara en ny leksak till samlingen, är detta bilspel från Bruder ett perfekt val för barn som älskar fordon och jordbruksarbete. Ge det till dem nu och se dem ha timmar av skoj med detta högkvalitativa spel.

Mer information

Varumärke Bruder
Tillverkarens SKU 020453
Färg röd/svart
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1