Träningsskor för babyflickor Puma Mayze

Träningsskor för babyflickor Puma Mayze

Börjar på: 708,46 kr

566,77 kr

-20%
Ge din lilla prinsessa en trendig och bekväm stil med dessa sneakers för babyflickor från Puma Mayze. Perfekta för små feminina fötter!

Från samma modell :

Storleksguide

Börjar på: 708,46 kr

566,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för babyflickor Puma Mayze

Puma Mayze baby girl trainers är ett bedårande val för din spirande lilla fashionista. Varumärket Puma är känt för sin moderna, sportiga stil och dessa sneakers är inget undantag.

Med sin eleganta design och oslagbara komfort är dessa sneakers perfekta för små flickor. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och mjuka för känsliga små fötter.

Den ljusa färgen rose och den ikoniska logotypen Puma på sidan ger skorna en feminin touch. De har också en gummisula för optimalt grepp och en snörning för perfekt passform.

Dessa sneakers är perfekta för små flickor i alla åldrar. Oavsett om din lilla prinsessa precis har börjat gå eller redan kan gå pro så ger dessa skor henne det stöd hon behöver för att utforska världen omkring sig.

Förutom att vara snygga och bekväma är dessa Puma sneakers också praktiska. De är lätta att ta på och av, vilket är viktigt för upptagna föräldrar. Dessutom är det en barnlek att ta hand om dem - torka bara av dem med en fuktig trasa för att hålla dem rena och fräscha.

Ge din lilla flicka det bästa med Puma Mayze sneakers. De är inte bara söta, de är också slitstarka och garanterar optimal komfort för växande små fötter. Beställ dem nu och ge henne dessa skor av högsta kvalitet.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 389299-01
Färg vit/guld
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Sortiment Lifestyle
Leverans inom 24 timmar Nej